nieuws

deConceptkraam maakt furore op evenementen

Catering

Een luxe, zwart gestilleerde verkoopkraam die voor meerdere doeleinden kan worden ingezet. DeConceptkraam is geschikt voor feest, festival of evenement. Vanuit de kraam kunnen snacks of drankjes worden aangeboden, zo meldt Puur Produkties.

deConceptkraam maakt furore op evenementen

DeConceptkraam kan onder andere dienst doen als deBorrelbar, deSmulkraam, deVitaminebar en deBaristabar. Het concept kan op maat worden aangeboden. Puur Produkties kan er alle kanten mee uit.

DeConceptkraam is niet onopgemerkt gebleven. Hij is als de deGooischeFrietkraam ingezet tijdens de première van de film Gooische Vrouwen, zo meldt Puur Produkties. De komende weken is de bijzondere kraam op verschillende plaatsen te zien. Tijdens Koninginnedag in Utrecht en Amsterdam.

Reageer op dit artikel