nieuws

Deli XL introduceert maaltijdconcept KOOK

Catering

Groothandel Deli XLheeft samen met maaltijdenproducent Bonfait KOOK ontwikkeld: een compleet pakket ambachtelijke, koelverse maaltijden en maaltijdcomponenten dat is afgestemd op de behoeften en smaak van gasten binnen de institutionele wereld.

Deli XL introduceert maaltijdconcept KOOK

KOOK wordt daarnaast aangevuld met adviezen rondom menuplanning en diëtiek. KOOK is daarmee niet alleen een pakket maaltijden, maar een totaaloplossing voor de institutionele keuken.

Het KOOK-assortiment omvat onder meer soepen, vlees, groenten, sauzen en seizoens- en eenpansgerechten die eenvoudig te regenereren zijn. De producten komen in diverse maten gastronormverpakkingen met keuze uit ondermeer biologisch en vegetarisch, en vloeibare en gemalen maaltijden speciaal voor patiënten met kauw- en slikproblemen.

KOOK omhelst meer dan maaltijden en maaltijdcomponenten, zo kunnen relaties van Deli XL die KOOK afnemen rechtstreeks een beroep doen op voedingsadvies, voor het maken van verantwoorde keuzes voor menuplanning.

Daarnaast biedt KOOK ook klanttevredenheidsonderzoeken, quickscans en proeverijen. De introductie vond plaats op de Deli XL Foodservice Fair, het assortiment is exclusief bij Deli XL verkrijgbaar vanaf 24 november.

Reageer op dit artikel