nieuws

Deventer Ziekenhuis neemt afscheid van cateraar

Catering

Het Deventer Ziekenhuis gaat vanaf 1 september weer zelf het bezoekers- en personeelsrestaurant exploiteren. Het contract met de externe cateraar wordt niet verlengd, meldt Gastvrije Zorg.

Deventer Ziekenhuis neemt afscheid van cateraar

Deventer Ziekenhuis heeft gastvrijheid tot één van haar kerntaken benoemd. Dit is ook dé reden waarom de instelling vanaf september zelf weer de catering en bedrijfsvoering van de twee restaurants ter hand wil nemen. Met een eigen assortiment en personeel, verwacht het ziekenhuis nog beter op de wensen van haar klanten te kunnen inspelen.

Begin dit jaar voerde het ziekenhuis al concrete wijzigingen door voor het bezoekersrestaurant in de hal. Zo werd de inrichting ter hand genomen, het assortiment uitgebreid en wordt de koffie tegenwoordig in echte mokken geserveerd.

Het ziekenhuis verwacht dat het assortiment van het bezoekersrestaurant straks verder kan worden verbreed. Ook denkt men erover de tafels van gasten af te ruimen. Dat kan in de huidige formule van zelfbediening nog niet.

Nieuw is ook dat er een koffiemachine komt met een dubbele capaciteit zodat eventuele wachttijden straks tot het verleden behoren. Op termijn wil het ziekenhuis het mogelijk maken dat mensen via de website een bloemetje of iets lekkers kunnen bestellen en naar patiënten kunnen sturen.

De 20 personeelsleden die in de twee restaurants werken komen in dienst van het ziekenhuis. Voor hen heeft de overname verder geen gevolgen, aldus het Deventer Ziekenhuis.

Reageer op dit artikel