nieuws

Directeur Sodexo Altys Jeroen Mol vertrekt

Catering

De directeur van Sodexo Altys, Jeroen Mol, gaat de onderneming verlaten. Dat heeft Mol aangegeven aan directievoorzitter Hans Rijnierse. Mol geeft zijn carrière een vervolg met een leidinggevende functie bij een ander bedrijf.

Directeur Sodexo Altys Jeroen Mol vertrekt

Mol’s vertrek staat gepland voor 31 mei a.s. ‘Jeroen heeft gedurende ruim acht jaar zijn beste krachten aan ons bedrijf gewijd, waarvan de laatste twee jaar als directeur Facilities Management Services en later als directeur Sodexo Altys’, meldt Rijnierse in een intern bericht.

‘Onder zijn enthousiaste leiding heeft Sodexo Altys een enorme groei doorgemaakt. Het bedrijf is hem als zodanig voor zijn inzet en bijdrage veel dank en erkentelijkheid verschuldigd. Wij wensen hem dan ook het allerbeste voor de toekomst!’, aldus Rijnierse.

De naam van de nieuwe werkgever van Mol mag nog niet bekend gemaakt worden omdat zijn benoeming aldaar eerst nog intern gecommuniceerd dient te worden. Sodexo verwacht de ontstane vacature overigens snel in te vullen.

Meer Sodexo:

Reageer op dit artikel