nieuws

Directeur Van de Ven stopt bij Appèl

Catering

Directeur/eigenaar Geert van de Ven van Appèl stopt, heeft hij aan Misset Catering meegedeeld. Van de Ven (foto) wordt bij de cateraar uit ’s Hertogenbosch opgevolgd door horecaman Robert Teulings.

Directeur Van de Ven stopt bij Appèl

Van de Ven neemt in maart volgend jaar officieel afscheid. ‘Ik ben dan precies dertig jaar werkzaam bij Appèl en ik word in maart ook nog eens zestig.’ Een mooi moment om te stoppen, zo vertelt hij aan Misset Catering.

Algemeen directeur Van de Ven, sinds 1984 in die functie, neemt niet volledig afscheid van ‘The Friendly Company’. ‘Ik blijf aan als eigenaar en wordt voorzitter van de Raad van Commissarissen.’ Het komend halfjaar zal hij opvolger Robert Teulings begeleiden.

Teulings is afkomstig uit de hotelwereld en was onder meer general manager bij de Noordlimburgse Bilderberghotels De Bovenste Molen en Château Holtmühle. ‘Eerst wordt Robert aangesteld als algemeen directeur en later als statutair directeur, met volledige bevoegdheid dus.’

Reageer op dit artikel