nieuws

‘Door bezuinigingen geen kantine meer maar automaat

Catering

Het economisch tij zorgt er voor dat bedrijven de kantine eruit doen ten faveure van automaten met eten en drinken. Althans volgens Arron Group, vooral bekend als automatenleverancier. Maar sinds enige tijd ook actief als (school)cateraar.

‘Door bezuinigingen geen kantine meer maar automaat

Arron Group verwacht dat nog dit jaar alle regio’s in Nederland door een eigen franchisenemer worden beheerd. Daar moet de beurs Onderneem ’t (in Studio Baarn op 17 april) mede aan bijdragen. Voor enkele openstaande regio’s die nu nog door het hoofdkantoor worden geëxploiteerd, zoekt Arron Group energieke franchisenemers.

‘Wegens de economische situatie verwacht de franchisemarkt bij de beursgangers een meer dan gemiddelde ambitie om de toekomst in eigen hand te nemen. Dit is voor Arron een gegronde reden om zich op deze ondernemersmanifestatie met stand 30 te profileren als franchiseketen met een lucratief totaalconcept voor consumptieautomaten in scholen, bedrijven en instellingen’, stelt Arron in een persbericht.

Arron denkt met veel voormalige horecamedewerkers en kantinebeheerders in contact te komen. ‘Zij zijn in grote lijnen bekend met de consumptieve voeding-en-dranken branche. Een overstap van onzekere loondienst naar proactieve zelfstandigheid ligt bij deze prospects in de huidige economische situatie sterk voor de hand. Bovendien hebben zij het tij mee, want wegens bezuinigingsmaatregelen stapt menige organisatie over van bedrijfskantine naar onbemande full-catering automaten.’

Reageer op dit artikel