nieuws

Double You catert WK Vierspannen

Catering

Double You Culinair catert exclusief het internationale paardensportevenement WK Vierspannen 2008. De cateraar verwacht meer dan honderdduizend gasten tijdens de wedstrijd van 3 tot en met 7 september op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in het Gelderse Beesd.

Double You catert WK Vierspannen

Het WK Vierspannen 2008 vindt gelijktijdig plaats met het Landgoedfair op Mariënwaerdt. Zo’n tien tijdelijke restaurants zullen tijdens het vijfdaagse evenement worden ingericht.

‘De uitstraling van een mondiaal hippisch evenement én het karakter van de Landgoedfair vergen een doordachte, op maat gemaakte benadering van catering en hospitality. Topkwaliteit leveren aan meer dan honderdduizend gasten is niet voor iedere event-cateraar weggelegd. Double You heeft bewezen dat zij dat kan met een uniek maatwerk-concept’, jubelt Chris van Dam, organisator WK Vierspannen, over de cateraar.

Wilbert de Louw van Double You Culinair spreekt van een topevenement. ‘Wij zullen tijdens het WK Vierspannen niet alleen culinaire hoogstandjes verrichten. Uiteraard zal de catering van hapjes, lunchbuffetten en diners, gepresenteerd vanuit diverse internationale keukens, van absolute topkwaliteit zijn.’

Double You Culinair, onderdeel van Double You Group, is een in januari 2008 opgerichte organisatie. Het management van Double You bestaat uit ervaren, creatieve horecaondernemers.

Reageer op dit artikel