nieuws

Duitsland biedt kansen aan partycateraars

Catering

De Duitse markt biedt kansen en mogelijkheden voor creatieve Nederlandse partycateraars. Dat zegt Kim Borrel van DeBorrelFabriek in een interview met Misset Catering 2 dat in april verschijnt.

Duitsland biedt kansen aan partycateraars

DeBorrelFabriek was in februari drie dagen lang actief op het REDKEN European Symposium in Berlijn. Dit symposium vond voorheen plaats in de Verenigde Staten en werd dit jaar voor het eerst in Europa georganiseerd.

De Nederlandse cateraar zette daar het concept NY Street neer. Liggen er meer kansen voor DeBorrelFabriek in Duitsland? Kim Borrel: ‘Op het gebied van creatieve catering liggen er in Duitsland mooie kansen. De Duitse catering is vooralsnog vrij degelijk, maar wel van hoge kwaliteit. Wij mogen onze opdrachtgevers graag verrassen zonder alles uitgebreid te beschrijven.’

Ze laat weten dat ‘onze onverwachte extra’s’ ook in Duitsland gewaardeerd worden.

Reageer op dit artikel