nieuws

Eerste Fresh & More van Albron bij Rabobank

Catering

De eerste Fresh & More-outlet van Albron Catering komt op het hoofdkantoor van Rabobank in Utrecht. De nieuwe versformule opent op 15 mei haar deuren. Een tweede outlet volgt snel.

Eerste Fresh & More van Albron bij Rabobank

Dat laat Albron Catering weten. De nieuwe formule staat voor rijkgevulde maaltijdsalades, versgeperste sappen, smoothies en knapperige sandwiches.

Op 15 mei gaat de eerste vestiging van Fresh & More open. Dat gebeurt op het hoofdkantoor van bankgigant Rabobank in Utrecht. Binnenkort opent Albron een tweede locatie met de versformule. Deze komt in het AMC in Amsterdam.

Albron is een van de grootste cateraars van Nederland. Albron verzorgt met zo’n 4.100 medewerkers de catering op ruim 1.100 locaties bij bedrijven, overheidsinstellingen, scholen, universiteiten, partijen, evenementen, ziekenhuizen en zorginstellingen.

Reageer op dit artikel