nieuws

Eigen magazine voor jarige partycateraar Oseven

Catering

Oseven bestaat 1 jaar. De partycateraar uit Nieuw-Vennep (dochterbedrijf van de Koninklijke Van den Boer Groep) viert dat onder meer met de introductie van een eigen magazine. Dat is verzorgd met een ludieke marketingactie.

Eigen magazine voor jarige partycateraar Oseven

Relaties kregen het magazine, h&f geheten (naar happening & food, Oseven’s pay off), toegestuurd met een lint erom. Ook werd er een schaar bijgeleverd. Zo mocht iedere relatie de eerste editie van het blad officieel ‘openen’ (zie foto). In een begeleidende brochure werd ingegaan op de oprichtingsdag van Oseven; 26 november.

Volgens de partycateraar lijkt dat een doorsnee dag, maar schijn bedriegt. ‘Geboortedag Johann Bach (1604) en Tina Turner (1939), langste neerslagduur van 11,3 uur (1939) en WK-winst Yuri van Gelder (2005)’, meldt de cateraar. En uiteraard 26-11-2007 de oprichtingsdatum van Oseven.

In het lifestyle blad staan onder meer smakelijke recepten (Kerstmenu voor thuis), actueel nieuws over Oseven (interview met Chef Patissier Frans van Dijk) en trends op het gebied van eten en drinken. Amsterdam wordt hierin zeer ruim belicht. Ook heeft directeur Erwin Verschoor een eigen column. ‘Het bedrijf als zodanig bestaat al 35 jaar’, verwijst hij naar de transformatie van Martinair partyservice in Oseven, een jaar geleden.

Reageer op dit artikel