nieuws

Eigen medewerkers geven Prorest een 7,3

Catering

De medewerkers van Prorest geven hun werkgever een 7,3 als rapportcijfer. Dat blijkt uit een medewerkerstevredenheidsonderzoek van de cateraar uit Schiedam. De opkomst van het MTO werd met 43,6 procent wel wat laag bevonden.

Eigen medewerkers geven Prorest een 7,3

‘Sinds het vorige onderzoek is Prorest met 50 procent gegroeid. Doordat bij een contractovername medewerkers doorgaans ook allemaal wisselen was het voor de helft van de medewerkers het eerste Prorest-MTO. Misschien dat daarom de opkomst ook tegenviel’, meldt Prorest in haar eigen magazine Smakelijk.

De 275 medewerkers die wel reageerden zijn over het algemeen erg positief over werken bij Prorest. ‘Ze hebben plezier in hun werk, vinden dat ze veel verantwoordelijkheden krijgen, ervaren hun werk als nuttig, hebben het gevoel dat hun capaciteiten voldoende worden benut, vinden de werkdruk acceptabel en zijn dan ook niet op zoek naar een andere baan. Een mooie opsteker’, aldus Prorest.

Dat ook een aandachtspunt ziet. ‘Als je 50 procent groeit en zoveel nieuwe medewerkers hebt, is het logisch dat je niet iedereen bereikt en dat er onduidelijkheid is over bijvoorbeeld zoiets als ontwikkelingsmogelijkheden. Betere communicatie is dan ook meteen een van de aandachtspunten.’

Meer´Prorest´:

Reageer op dit artikel