nieuws

‘Er zit muziek in SAB

Catering

Een directeur die een dubbelleven heeft als zanger in een band en een directeur die regelmatig ‘Hand in hand kameraden aanheft’. SAB Catering laat weten óók een muzikale directie te hebben. Het bedrijf reageert hiermee op een oproep van Misset Catering.

‘Er zit muziek in SAB

In een eerder verzonden nieuwsbrief werd namelijk de liefde van de directie van Albron (lees: Teun Verheij en Peter Visscher) belicht. Misset Catering was benieuwd of er bij andere cateraars ook ‘muziek in de directie zat’. SAB reageerde daarop als volgt:

‘Wat niet iedereen weet is dat onze adjunct-directeur Hans van Doorn (op de foto rechts) naast zijn activiteiten bij SAB ook zanger is in een coverband, ‘The Otherside’ geheten. Eind vorig jaar heeft hij het gehele hoofdkantoor uitgenodigd om getuige te zijn van zijn zang- en entertainment kwaliteiten. Met dit optreden in IJsselstein heeft Hans vele collega’s een heerlijke avond bezorgd en bovendien heeft hij hiermee ‘SAB fans’ gescoord.’

‘Onze directeur Hans van Heel zingt niet in een band, maar doet dit in de overtreffende trap, namelijk in een vól Feyenoord stadion. Hier laat Hans regelmatig en vol overgave het clublied ‘hand in hand kameraden’ galmen.’

‘Dat er niet alleen muziek zit in onze directie, weten ook de medewerkers van SAB. SAB heeft namelijk jaren geleden een eigen bedrijfslied op CD uitgebracht genaamd ‘SAB SAB’ (variant op ‘Amsterdam’ van Maggie MacNeal). Op bijna ieder bedrijfsfeest wordt dit lied wel door iemand spontaan ingezet.’

Reactie Misset Catering: dank voor de reactie, andere cateraars zijn hierbij uitgedaagd. Overigens blijven wij hoop houden op een foto van Hans van Doorn luidkeels in actie als zanger en Hans van Heel in vol Feyenoord-ornaat ‘Hand in hand kameraden’ zingend.

Reageer op dit artikel