nieuws

Erasmus Universiteit vernieuwt restaurant

Catering

De Erasmus Universiteit in Rotterdam gaat het restaurant Etude, in het H-gebouw, grondig verbouwen. Vanaf nu is het restaurant gesloten om begin september te heropenen. Vanaf dan gaat Albron de catering verzorgen.

Erasmus Universiteit vernieuwt restaurant

Albron wil terugkeren in een sfeervoller, multifunctioneler en moderner restaurant. Albron neemt officieel per 1 juli alle cateringactiviteiten van Avenance over, de voormalige cateraar van de Rotterdamse universiteit.

Etude krijgt brede entreedeuren waarna een meetingpoint volgt. Vervolgens zien studenten en docenten het aanbod van Albron.

Na de kassa volgt het zitgedeelte. Dit bestaat uit drie delen. Een lounge met hoge smalle tafels met hoge krukken, daarnaast een picknick setting die bestaat uit lange lage tafels met bankjes en de derde ‘ruimte’ bestaat uit de classic meubels, met losse tafeltjes met stoeltjes en bankjes met een hoge rug.

Door de verbouwing wordt het aantal zitplaatsen vergroot. In de classic style kunnen 144 personen zitten, de picknick-meubels bieden zitplaatsen voor 56 mensen.

Tijdens de verbouwing wordt het assortiment van andere cateringlocaties tijdelijk uitgebreid.

Reageer op dit artikel