nieuws

Eurest weg uit Kasteel Woerden

Catering

Horeca-onderneming P4 neemt de exploitatie van het Grand Kasteel in Woerden over van Eurest. De overname staat gepland voor eind november.

Eurest weg uit Kasteel Woerden

Dat meldt het Algemeen Dagblad. P4 uit Zeist wil in het Woerdense kasteel meer horeca-activiteiten houden. Zo moet het onder meer mogelijk worden om even een kopje koffie te drinken in het kasteel.

Eurest besloot dit voorjaar het kasteel alleen nog te gebruiken voor besloten partijen en feesten. De Stichting Vrienden van het Kasteel betreurde deze beslissing omdat het kasteel na jarenlange ontoegankelijkheid in 2007 werd ‘teruggegeven aan de Woerdenaren’.

P4 exploiteert onder andere ook de horeca van Kasteel Groeneveld in Baarn en stadslandgoed De Kemphaan in Almere. In Woerden moet het weer mogelijk worden om te eten en te drinken in het kasteel. Daarnaast wil P4 het gebouw inzetten voor publieks- en bedrijfsevenementen.

Reageer op dit artikel