nieuws

Fabrikant roept ossenworst terug

Catering

Canter Vleeswaren roept consumenten op zijn ossenworst van 200 gram niet op te eten maar terug te brengen naar de winkel. Uit onderzoek is gebleken dat een deel van de worsten de bacterie listeria bevat. Deze bacterie kan schadelijk zijn voor de gezondheid.

Fabrikant roept ossenworst terug

Dat heeft Canter woensdag bekendgemaakt. Het gaat om de ossenworst van 200 gram met houdbaarheidsdata van 24 juli 2007 tot en met 31 juli 2007 en een clipcode 32 of 35. De clipcode is het nummer dat in de metalen sluiting van de worst staat. Mogelijk dat het product ook terecht is gekomen bij cateraars, want de ossenworst is verkocht bij de groothandels Hocras, Sligro, Coop en de Makro. Verder bij de winkels van Bas van de Heijden, Dirk van de Broek, Poiesz, Digros, Nettorama, Spar en Jumbo.

Reageer op dit artikel