nieuws

Facilicom gaat samen met BAM

Catering

Facilicom Service Group biedt samen met bouwgroep BAM een nieuw facilityconcept aan. De naam daarvan is DUET. Het concept behelst een enorm breed pakket aan facilitaire diensten.

Facilicom gaat samen met BAM

In DUET bieden Facilicom en BAMgezamenlijk integraal gebouwbeheer en facilitaire dienstverlening aan eigenaars-gebruikers en gebruikers van gebouwen. Tijdens de verschillende fasen van de huisvesting worden diensten aangeboden als adviezen in de ontwikkelings-, realisatie- en opleveringsfase als ook in het serviceconcept in de exploitatiefase. Aan dat laatste draagt de cateringtak van Facilicom, Prorest, mede een steentje bij.

Gerenommeerde marktpartijen
Zowel BAM als Facilicom brengen hun kennis in die ze hebben opgedaan bij onder andere de tenders voor DBFMO-contracten (design, build, finance, maintenance en operate). BAM Facilicom DUET richt zich geheel op opdrachtgevers in de marktsector. Beide bedrijven hebben gerenommeerde marktpartijen achter zich staan: BAM Utiliteitsbouw als ontwikkelende bouwer met de vier kernactiviteiten commerciële ontwikkeling, technische ontwikkeling, realisatie en beheer en onderhoud van huisvesting voor bedrijven, instellingen en overheden; en Facilicom Service Group die voor dezelfde marktpartijen facilitaire diensten verricht zoals schoonhouden, beveiliging, bedrijfscatering, personeelsdiensten en facilitair management. Er komt één aanspreekpunt voor het totale dienstenpakket (hard- en softservices). De organisatie van BAM Facilicom DUET is in handen van directeur Menno James. De operationele organisatie komt in het in 2006 opgeleverde kantoor van Facilicom in Schiedam.

Reageer op dit artikel