nieuws

Fano-workshop helpt tegen recessie

Catering

Fano, producent van koelverse producten voor de horeca en catering, organiseert in samenwerking met Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en het horeca adviesbureau Kloosterhuis een programma om de recessie te overleven.

Fano-workshop helpt tegen recessie

De workshop vindt plaat op 8 juni. Zo worden er onderwerpen behandeld als: Hoe verhoog ik het aantal gasten in mijn zaak? En hoe verbeter ik het rendement? Daarnaast wordt er de workshop slim broodjes maken en effectief buffetten bouwen aangeboden.

Na afloop ontvangt elke deelnemer een tas met product en een handout om alles nog eens na te kunnen lezen. De bijeenkomst start om 10.00 uur en wordt rond 13.00 uur afgesloten met een uitgebreid lunchbuffet. Deze workshop geeft concrete ideeën en is vooral interessant voor eigenaren van restaurants, F&B managers en chef-koks.

Reageer op dit artikel