nieuws

Fastfoodouders attaqueren Oliver

Catering

Jamie Oliver vindt in zijn strijd tegen ongezonde maaltijden op scholen een nieuwe tegenstander op zijn weg. ‘Fast-food mums’ klagen steen en been over de topkok. ‘Ik vind Oliver maar een vervelende vent.

Fastfoodouders attaqueren Oliver

Mrs. Walker in South Yorkshire zegt in de Telegraaf dat ze ongerust is omdat haar kinderen nauwelijks nog wat eten op school. Volgens Walker omdat de gerechten van Oliver niet te pruimen zijn. ‘Ik vind Oliver maar een vervelende vent. Hij maakt dat onze kinderen kieskeurig worden over het voedsel’, aldus Walker.

Jamie Oliver doet de reactie van Walker af met ‘idiote junkfoodouders’. De topkok is bezig aan een lange strijd om maaltijden op scholen gezonder te maken. Naast oprukkende ‘fastfoodouders’ is er nog een neveneffect op Britse scholen te bespeuren. De handel in snoepgoed door scholieren is enorm toegenomen sinds hamburgers, chips en chocolade zijn verbannen uit schoolkantines.

Reageer op dit artikel