nieuws

Feest & Culinair eerste NVEP lid regio Zwolle

Catering

Het in catering, partyservice en events gespecialiseerde bedrijf Feest & Culinair uit Zwolle is sinds kort vol trots lid van de Nederlandse Vereniging van Erkende Partycateraars (NVEP). In oktober kreeg het bedrijf van Hans Snippe en José van Zanten te horen dat het aan alle criteria voldoet en dat het is toegelaten als eerste lid in de regio Zwolle.

Feest & Culinair eerste NVEP lid regio Zwolle

De NVEP is een vereniging van kwaliteitsbewuste partycateraars met als doel het verbeteren van de kwaliteit en het imago van de partycateringbranche in Nederland. De toelatingscriteria zijn erg hoog. Bij de NVEP sluiten grote landelijke partycateraars zich graag aan om hoogwaardig en kwalitatief te kunnen ondernemen.

Meer onderscheiden

Chef-Kok Ronnie Holleboom van Feest & Culinair: ‘Met de toelating kunnen wij ons naar onze opdrachtgevers nog verder onderscheiden door waarborgen te bieden op het gebied van hygiene, milieu, kwaliteit, professionaliteit en leverbetrouwbaarheid.’

Feest & Culinair bestaat sinds 2005 en heeft sindsdien een groot klantenbestand opgebouwd, variërend van landelijk opererende organisaties in Midden- en Noordoost Nederland tot particulieren.

Reageer op dit artikel