nieuws

Fles & Mes Catering komt als beste uit de bus bij aanbesteding

Catering

Fles & Mes Catering Events uit Dordrecht is ook het komende jaar actief in Schouwburg Kunstmin. De cateraar verzorgt in het seizoen 2011-2012 de horeca bij de voorstellingen en de catering bij partijen die door derden in de schouwburg worden georganiseerd.

Fles & Mes Catering komt als beste uit de bus bij aanbesteding

Fles & Mes kwam tijdens de openbare aanbestedingsprocedure van de horeca in Schouwburg Kunstmin als beste uit de bus. De keuze voor Fles & Mes betekent dat de samenwerking tussen het Dordtse bedrijf en Schouwburg Kunstmin kan worden voortgezet.

Sinds het begin van dit jaar neemt Fles & Mes de voorstellingshoreca in Schouwburg Kunstmin op tijdelijke basis al voor zijn rekening. Schouwburg Kunstmin en Fles & Mes tekenen maandag 27 juni een contract dat loopt tot juni 2012. Op dat moment sluit Schouwburg Kunstmin tijdelijk de deuren vanwege de restauratie van het pand.

Reageer op dit artikel