nieuws

Flinke omzetplus voor ‘nieuwe’ cateraars op Lowlands

Catering

Een cateraar op een evenement heeft vaak eerder last dan profijt van mooi weer. Warmte zorgt ervoor dat bezoekers niet al te veel eten tot zich (willen) nemen. Zo niet tijdens het festival Lowlands, waar zeker de ‘nieuwe’ cateraars goede zaken deden.

Flinke omzetplus voor ‘nieuwe’ cateraars op Lowlands

‘Nieuwe’ staat tussen aanhalingstekens, omdat het om cateraars gaat die de laatste jaren verwelkomd zijn op Lowlands. Onder meer Waroeng I Djaja (Indonesisch), Vantland (Hollandse pot) en De Vliegeraar/Wereldsoepen.

Sommige cateraars maakten tijdens het driedaagse event met muziek en tal van andere kunstuitingen zelfs een omzetstijging van tientallen procenten. Dat leert een rondgang van Misset Catering langs cateraars op Lowlands.

Een verslag daarvan wordt gepubliceerd in de komende editie van Misset Catering. Daarin ook aandacht voor f&b op andere festivals. Lowlands is al jaren trendsettend op het gebied van catering. Medeorganisator Loc7000 c.q. businessunit FAB zorgt voor een extreem gevarieerd en kwalitatief prima aanbod.

Er is een grote speler, La Place en tal van andere, kleinere, vaak exotische spelers. Festivalgangers kunnen kiezen uit keukens van landen over de hele wereld. Van andijviestamppot tot Australian Pies en van crêpe tot curry.

Meer eventcatering:

Reageer op dit artikel