nieuws

FNV Horeca blij met overname van medewerkers Paulus Shops

Catering

De banen van de medewerkers van Paulus Shops in het Jeroen Bosch Ziekenhuis blijven bestaan. Dat meldt HNV Horeca. De bond is tevreden over het overgangsprotocol dat samen met Sodexo is opgesteld.

FNV Horeca blij met overname van medewerkers Paulus Shops

Het protocol was nodig omdat het Jeroen Bosch Ziekenhuis over de horeca en de winkels een overeenkomst heeft gesloten met Sodexo. Hiermee wordt de exploitatie door Paulus Shops beëindigt. FNV Horeca heeft samen met Sodexo een overgangsprotocol samengesteld voor alle medewerkers in vaste dienst. De banen van 15 medewerkers blijven op deze manier behouden.

Milen van Boldrik, bestuurder FNV Horeca: ‘Ik ben erg tevreden met dit overgangsprotocol. Het is het resultaat van prettige onderhandelingen waar alle betrokken partijen en individuele medewerkers zeer tevreden over zijn.’

In het protocol zijn alle gemaakte afspraken vastgelegd. Zo blijven bijvoorbeeld alle bestaande arbeidsvoorwaarden gehandhaafd, het salaris inclusief toeslagen wordt gegarandeerd door Sodexo en alle contracten voor onbepaalde tijd worden overgenomen zonder proeftijd.

Reageer op dit artikel