nieuws

Food4you ook naar Veenendaal

Catering

Food4you, het meerdaagse festival waarbij kennis voer gezond en lekker eten centraal staat, is dit jaar van 1 tot en met 15 oktober. Na Wageningen, Ede en Barneveld vindt het dit jaar ook in Veenendaal plaats.

Food4you ook naar Veenendaal

Overkoepelend thema is: ‘Good food, beter mood’. Met andere woorden: wat goed eten met je gemoedstoestand doet.

Vijf jaar

Het festival is vijf jaar geleden in Wageningen ontstaan. Het initiatief van Wageningen UR en Rijn IJssel Vakschool Wageningen, dat wordt gehouden in samenwerking met Organisatiebureau Wageningen en ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede, kreeg later Ede en Barneveld er als locatie bij. En nu dus ook Veenendaal.

Ede Smakelijk

De aftrap is dit jaar op zaterdag 1 oktober met Ede Smakelijk. Op woensdag 5 oktober volgt in hotel De Nieuwe Wereld bij de Vakschool in Wageningen het openingssymposium. Verder is er op 8 oktober in Wageningen de grote publieksdag, waarna de Wereld Eidagen in Barneveld de afsluiter zijn. Die vinden plaats op 14 en 15 oktober.

Veenendaal

Op vrijdag 8 oktober zal Veenendaal het decor zijn van een evenement over gezond gewicht bij jongeren. De exacte invulling daarvan is nog niet bekend.

Reageer op dit artikel