nieuws

Foodstep start online panel

Catering

Onderzoeksbureau Foodstep is gestart met een grootschalige meeting van de verwachte afzetgroei onder ondernemers in de horeca en catering. In het Foodservice Profpanel zijn ondernemers en beslissers verenigd die via internet informatie uitwisselen.

Foodstep start online panel

Dat laat Foodstep laten. Samen met ruim zevenduizend professionals in de wereld van eten, drinken en slapen heeft Foodstep het Profpanel opgericht. Het gaat om een platform waar professionals hun verkoopinspanningen en hun visie op de markt geven.

Ondernemers in de horeca en catering worden zes keer per jaar gevraagd om vijftien minuten de tijd te nemen enkele vragen in te vullen via internet. Naast het uitwisselen van verwachtingen krijgen deelnemers ook gegevens over assortiment, prijzen, personeel en trends.

Reageer op dit artikel