nieuws

Fotomodellen als tijdelijke medewerkers

Catering

Fotomodellen als cateringpersoneel. Ofwel ‘bijzonder tijdelijk horecapersoneel’, zoals New Look Promotions het noemt. Het Utrechtse bedrijf is de initiatiefnemer van deze bijzondere ‘uitzenddienst’.

Fotomodellen als tijdelijke medewerkers

De service heeft zelfs een eigen, op catering geënte naam, Cat. Models. Volgens Lisette Ernens van New Look Promotions wordt er bij grote feesten en partijen vaak ‘bezuinigd op bedienend personeel’, zo stelt ze in de Misset Horeca die vrijdag 8 september verschijnt.

Tijdens de onlangs gehouden Haringparty in het Amsterdamse Hilton Hotel werden drankjes en gerechten niet geserveerd in traditionele horeca-outfit maar in onder meer een mooie avondjurk. Volgens Ernens beheersen de fotomodellen het ‘vak’. ‘Eventueel via een speciale horecatraining van ons.’

Reageer op dit artikel