nieuws

Galerie de Hoeve exclusief cateraar Domani

Catering

Met ingang van 1 september 2007 wordt Galerie de Hoeve de exclusieve cateraar van het nieuwe cultureel podium Domani in Venlo. Domani wordt gerealiseerd in de voormalige Dominicanenkerk Mariaweide en wordt op 30 augustus officieel geopend.

Galerie de Hoeve exclusief cateraar Domani

In Domani zullen diverse culturele activiteiten, zoals concerten en exposities plaats gaan vinden. Daarnaast worden er burgerlijke huwelijken voltrokken en is Domani te huren voor exclusieve besloten ontvangsten. Te denken valt aan lezingen, diners, feesten, en recepties, variërend van 40 tot 500 personen.

De organisatie van Domani ligt in handen van Galerie de Hoeve. Het restaurant/cateringbedrijf zal naast organisatiewerkzaamheden en catering ook de agenda beheren voor de culturele activiteiten, de huwelijken en de besloten ontvangsten. Over ongeveer een jaar opent de Hoeve tevens een Grand Café naast de ingang van Domani.

Reageer op dit artikel