Gerard Kerkhoff volgt failliete collega op bij NVEP

Gerard Kerkhoff volgt failliete collega op bij NVEP

Bij de Nederlandse Vereniging van Erkende Partycateraars (NVEP) is een nieuw bestuurslid benoemd. Het gaat om Gerard Kerkhoff. Hij volgt Koos Plasmeijer op, wiens Service & Culinair uti Nieuw-Vennep failliet is gegaan.

Dat is dinsdag bekend gemaakt op de Algemene Ledenvergadering van de brancheorganisatie van partycateraars. Deze werd gehouden bij NVEP-lid Van der Linde Catering + Evenementen net buiten Rotterdam. 'Ik zat in de commissie profilering maar daar ben ik uit gegaan, ten faveure van de functie van bestuurslid', aldus Kerkhoff (foto).

De eigenaar van La Vie catering in Nijmegen volgt Koos Plasmeijer op. Diens Service & Culinair uit Nieuw-Vennep ging enkele maanden geleden failliet.

Benchmark

Op de ALV werd ook besloten dat er een benchmark komt voor de Nederlandse partycateraars. 'Eindelijk. Want er zijn nog steeds geen goede cijfers beschikbaar voor onze markt en van onze collega's', aldus Kerkhoff.

Volgens hem wordt de benchmark voor cateraars opgedeeld in omzetklasse. 'Je moet een partycateraar met 1 miljoen euro omzet namelijk niet vergelijken met een van 10 miljoen.' Kerkhoff zegt dat in december de eerste resultaten worden verwacht.

De leden kregen van gastheer Van der Linde onder meer een rondleiding door het nieuwe pand (met tal van duurzame noviteiten) aangeboden, evenals een diner.

Meer partycatering nieuws: