nieuws

Gezond snacken met Yummm!

Catering

Enviu, een internationale netwerkorganisatie voor en door jonge ondernemende mensen, is bezig met de ontwikkeling van een nieuwe merk dat staat voor lekker en toch gezond eten en snacken. Met Yummm! wil de organisatie jonge consumenten verleiden gezondere keuzes te maken door het aanbieden van een herkenbaar merk van gezonde snacks & drinks.

Gezond snacken met Yummm!

Yummm! moet vanaf de zomer van 2009 verkrijgbaar zijn op plaatsen waar gezond niet vanzelfsprekend en veelal niet verkrijgbaar is, zoals in zwembaden, sportkantines, attractie- en vakantieparken, bioscopen, schoolkantines, ziekenhuizen en evenementen. Yummm! wordt als fast casual concept geleverd via horecakanalen als toevoeging op het bestaande assortiment.

Vanaf het laatste kwartaal van 2008 wordt gewerkt aan het verder vormgeven van het assortiment, het vinden van geschikte productiepartners, het ontwikkelen van het merk en het benaderen van afzetkanalen.

Reageer op dit artikel