nieuws

Gezondheidskorting op bonnetjes bij Albron

Catering

Albron verstrekt gezondheidskorting. De korting wordt vermeld op de bonnetjes in bedrijfsrestaurants, die werken met het onlang gelanceerde concept Lekker & Gezond. Albron maakt de minder gezonde snacks duurder en gebruikt de extra inkomsten om gezonde gerechten aantrekkelijker te prijzen.

Gezondheidskorting op bonnetjes bij Albron

Dat meldt Het Financieele Dagblad. ‘Bezoekers in het personeelsrestaurant schuiven bij elkaar aan tafel en gaan de bonnetjes vergelijken. Wie heeft de hoogste korting? Zo stimuleer je een beter eetgedrag’, stelt financieel bestuurder Jouke van der Veer van Albron.

Naast het werken met gezondheidskorting bij het concept Lekker & Gezond is Albron op bezoek geweest in Japan om kennis in te winnen over gezonde catering. Het betrof de Japanse cateraar Green House. ‘Ze moesten even aan ons wennen, maar toen zij begrepen dat we niet van plan waren hen over te nemen, gingen alle deuren’, aldus Van der Veer, die aan de Japanse inbreng hecht vanwege de rijke traditie in dit land op het gebied van gezonde voeding.

Reageer op dit artikel