nieuws

Gooische Catering sponsort voetbalclub

Catering

Gooische Catering heeft een sponsorcontract getekend van drie jaar met één van de oudste voetbalclubs van Nederland, SDO in Bussum. Jan van der Linden van Gooische Catering: ‘Maatschappelijk ondernemen is onderdeel van onze missie, visie en bedrijfsstrategie. Het sponsoren van een lokale voetbalvereniging sluit hier bij aan.

Gooische Catering sponsort voetbalclub

Voor SDO is Jan van der Linden geen onbekende. Hij is nu ruim vijf jaar spelend lid.  SDO is een voetbalvereniging voor sportliefhebbers, waar gezelligheid, onderling respect en plezier de basis vormen. ‘Dat zijn ook belangrijke aspecten bij Gooische Catering.’

Gooische Catering ziet de sponsoring ook als een platform om zijn dienstverlening onder de aandacht te brengen. Beide partijen zijn zeer enthousiast over de nieuwe samenwerking en hopen op een sportief en succesvol seizoen.

Het cateringbedrijf is gevestigd in Bussum en levert in het Gooi en omstreken. Het gaat om bruiloften, diners, borrels, buffetten, salades, borrelhapjes, high tea, barbecue, feesten en kookworkshops, zie www.gooische-catering.nl

Reageer op dit artikel