nieuws

Grand Catering en Compass samen in partycatering

Catering

Partycateraar Grand Catering en facilitair dienstverlener Compass Group Nederland zijn begin deze maand een samenwerking aangegaan. Ze verzorgen vanaf nu samen de partycatering op locaties waar Compass Group actief is.

Grand Catering en Compass samen in partycatering

Grand Catering is gekozen na een uitgebreide tenderprocedure, waarbij Compass Group vooral heeft gelet op inventiviteit, creativiteit, waarde toevoegen, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Duurzaamheid

Algemeen directeur Grand Catering, Pieter Aalbers, over het duurzaamheidsbeleid: ‘Door de samenwerking zal de partycatering van Compass Group klimaatneutraal worden uitgevoerd. Dat doen we door veel te werken met seizoensproducten, het energie- en watergebruik zo min mogelijk te houden en op logistiek gebied proberen zo efficiënt mogelijk te zijn.

De resterende CO2-uitstoot compenseren we met hoogwaardige en gecertificeerde CO2-projecten. Ik ben trots op de samenwerking met Compass Group. We kunnen veel van elkaar leren op het gebied van duurzaamheid.’

Reageer op dit artikel