nieuws

Groot verhuurbedrijf voor eventbranche failliet

Catering

Design4Rent Nederland is failliet verklaard. Het Arnhemse kantoor van de Europese verhuurder opende vier jaar geleden haar deuren en startte vorig jaar september met een eigen magazijn voor de Nederlandse eventbranche.

Groot verhuurbedrijf voor eventbranche failliet

Dat meldt zusterblad FZ op haar site. Voor Design4Rent was de opening van het nieuwe magazijn een logische stap in haar Europese dekking, maar half april vroeg het kantoor een faillissement aan. Volgens FZ werd op het kantoor in België het faillissement bevestigd: ‘het kantoor in Nederland is inderdaad gesloten’.

De vorig jaar december als salesman bij Design4Rent gestarte Dominic Monasso reageert op de site van FZ. Volgens hem zijn er niet ‘veel eventorganisatoren’ die gedupeerd zijn, wel enkele leveranciers. OOk directeur Jan Vandepitte heeft gereageerd. ‘In 2008 is een gigantisch verlies gemaakt zodat een faillissement niet tegen te houden was.’

Lees hier het volledige artikel.

Meer nieuws over party- en eventcatering:

Reageer op dit artikel