nieuws

Groots afscheid Geert van de Ven

Catering

Geert van de Ven heeft vrijdagavond afscheid genomen als directeur van Appèl Catering. Ter ere daarvan werd in het Theater aan de Parade in ‘zijn ‘ ‘s-Hertogenbosch een mooie show opgevoerd. Van de Ven ontving zelfs een award.

Groots afscheid Geert van de Ven

Van de Ven zit dit jaar dertig jaar in ‘het vak´. ´Bovendien word ik ook nog eens 60, een mooi moment om te stoppen´, kondigde hij vorig jaar al aan in Misset Catering. Van de Ven werd in het Theater aan de Parade in ‘zijn’ ‘s-Hertogenbosch op grootse wijze in het zonnetje gezet. Een keur aan (zaken)vrienden verscheen in de door Bosschenaar Albert West gepresenteerde vlotte show Hart van Appèl. Middels beeld en woord werd Van de Ven bedacht.

Uitreiking Award
De vorig jaar in dienst getreden directeur Robert Teulings c.q. opvolger van Van de Ven kondigde de nieuwe bedrijfsfilosofie van Appèl aan. Die is vooral gebaseerd op biologisch en duurzaam cateren. Voor zijn uitzonderlijke bijdrage aan de branche kreeg Van de Ven de Friendly Company Award uitgereikt. Een door Appèl ingestelde nieuwe prijs die jaarlijks naar een persoon of organisatie in de contractcatering gaat die zich positief onderscheidt.

Speciaal boek
Van de Ven, die nog wel aanblijft als eigenaar en voorzitter wordt van de Raad van Commissarissen van Appèl, had in zijn dankspeech mooie woorden over voor klanten, leveranciers en vele anderen, maar vooral voor zijn personeel. Teulings reikte hem het eerste exemplaar van het speciale boek ´Hart van Appèl, Geert van de Ven in 23 delen´ uit.

Een staande ovatie voor Geert van de Ven, samen met vrouw Noor
Foto van bastionoranje.nl

Reageer op dit artikel