nieuws

Grootste locatie koshere catering

Catering

Het hotel is nog niet eens geopend, maar nu is al zeker dat er tijdens congressen en evenementen kosher gecaterd kan worden. Daarvoor heeft het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre partner Roland Vos Catering & Events in de arm genomen.

Grootste locatie koshere catering

De general manager van het in september te openen Mövenpick, Ron Bar-El, zegt dat de congresruimte van zijn viersterrenplushotel de grootste locatie in Nederland is, waar koshere catering wordt aangeboden. ‘Hiermee wordt voorzien in een duidelijke behoefte vanuit de internationale en nationale Joodse gemeenschap.’

Volgens Vos is de samenwerking met het Mövenpick Hotel een unieke kans om ‘op hoog niveau een dergelijke service aan te kunnen bieden’. ‘En omdat het partnerschap reeds voor de opening van start is gegaan, hebben we ruim de gelegenheid om op elkaar ingespeeld te raken.’

Reageer op dit artikel