nieuws

Grote belangstelling beurs Facilitair

Catering

De beurs Facilitair in januari 2007 in Den Bosch kan nu al op grote belangstelling rekenen. Ondanks dat de beurs met een hal is uitgebreid ligt het aantal verkochte vierkante meters aan standruimte nu al dertig procent hoger dan vorig jaar om dezelfde tijd.

Grote belangstelling beurs Facilitair

‘We stevenen dan ook af op een uitverkochte beursvloer’meldt beurs manager Esther Kunstt, van organisator HoLaPress Communicatie ‘Dat is voor het tweede jaar op rij. En dat ondanks uitbreiding van de beursvloer met een hal. Op 1 juli jl. was er al bijna voor 7500 vierkante meter aan contracten binnen. Een stijging van zo’n 30 procent in vergelijking met het verkochte aantal vierkante meters op 1 juli 2005.’

De vakbeurs Facilitair wordt 17, 18 en 19 januari 2007 voor de negende keer gehouden in de Brabanthallen in Den Bosch. Voor de uitverkoop zijn twee oorzaken aan te wijzen, aldus Kunstt. ‘Ten eerste is de gemiddelde standgrootte gegroeid. Daarnaast is ook het aantal standhouders toegenomen. De eerste oorzaak duidt op een groter vertrouwen in deelname, de tweede op grotere populariteit van de vakbeurs Facilitair.’

Reageer op dit artikel