nieuws

Guerilla-actie met warm boerenkoolijs

Catering

Medewerkers van Kitchen Deluxe in Amsterdam hebben deze week voorbijgangers in Amsterdam op een bijzonder hapje getrakteerd. Terwijl het buiten ijskoud was, kregen ze vanaf mobiele kookscooters een gratis boerenkool-ijsje aangereikt.

Guerilla-actie met warm boerenkoolijs

Deze versnapering bestond echter niet uit een echt ijsje maar uit een hoorntje met warme boerenkool, kalfsjus (in een pipetje) en snippers rookworst.

Het winterse weer inspirerende het Amsterdamse cateringbedrijf tot de actie die de titel ‘Winter à la Kitchen Deluxe’ meekreeg. ‘Het was een guerilla-actie om mensen even op het verkeerde been te zetten’, laat Kim van der Does namens de Amsterdamse cateraar weten. Het cateringbedrijf wil op creatieve manier met haar vak bezig zijn en brengt dat naar buiten met dit soort acties.

De reacties van de ijseters op straat waren positief. ‘Het is leuk om te zien dat je mensen niet alleen eten kan laten proeven maar ook kan laten beleven, verrassen en verbazen, dat waren deze keer de extra ingrediënten’, vertelt chef-kok Sander van Dam.

Reageer op dit artikel