nieuws

HAL4.1 werkt samen met De Circusmachine

Catering

HAL4.1 is een samenwerking aangegaan met De Circusmachine en de Hogeschool voor Kunsten: Codarts Rotterdam. Dit meldt Van der Linde Catering. Tijdens het diner zorgen (oud) studenten en docenten van de academie voor ‘muzikale hoogtepunten’ en ‘bijzondere acts’.

HAL4.1 werkt samen met De Circusmachine

Begin 2011 opende het nieuwe Prinses Theater in HAL4.1 haar deuren voor het publiek met een programmering van diverse dinnershows. HAL4.1 presenteerde op 11 oktober de nieuwe dinnershow ‘This is… Rotterdam’.

Bezoekers worden tijdens de avondvullende voorstelling meegenomen op een artistieke reis door de Maasstad. Deze staat geheel in het teken van het ‘veelzijdige talent’ dat Rotterdam anno 2011 herbergt.

Van hiphop en salsa tot klassiek, verschillende muziekstijlen en dansdisciplines passeren de revue. Daarnaast zorgt uitvoerend producent van de dinnershow ‘De Circusmachine’ voor acrobatische kunsten en circusacts. Het resultaat is een muzikaal en culinair spektakel met verrassende acts, optredens en een uitgebreid viergangen diner verzorgd door Van der Linde Catering onder regie van Meesterkok Ad Janssen., zie www.hal4.nl/Dinnershows

Reageer op dit artikel