nieuws

Hans Rijnierse belangrijkste persoon in cateringbranche

Catering

Hans Rijnierse is de belangrijkste persoon in de Nederlandse cateringbranche. De ceo van Sodexo Benelux voert de ranglijst van de twintig meest belangrijk personen uit de cateringbranche aan. In de door Misset Catering samengestelde Top-20 wordt Rijnierse gevolgd door Teun Verheij (ceo van Albron) en Noud van den Boer (ceo van Koninklijke Van den Boer Groep).

Hans Rijnierse belangrijkste persoon in cateringbranche

In de nieuwe Misset Catering van 18 februari staat de complete top-20 inclusief omschrijvingen vermeld. Daaruit blijkt dat in de complete top-20 niet één vrouw staat vermeld.

Rijnierse dus op één, Verheij op twee en Van den Boer op drie. Daarachter zien we George Zapantoulis van Jaarbeurs Catering Services staan op plaats vier. De top-5 wordt compleet gemaakt door Paul Bringmann, het gezicht van La Place.

Bij het samenstellen van de lijst heeft de redactie van Misset Catering gekeken naar de volledige branches (bedrijfs-, partij- en inflightcatering en aanpalende branches). Daarnaast is ook gekeken naar de industrie en naar andere personen die van grote invloed zijn. De ranglijst is met de grootst mogelijke zorg opgesteld en volledig arbitrair.

Reageer op dit artikel