nieuws

Help, de rayonmanager devalueert

Catering

Rayonmanagers krijgen steeds minder bevoegdheden. ’ Ze mogen bijna niets meer en krijgen nog maar een beperkt aantal taken toegewezen. Wel krijgen ze steeds meer locaties’, aldus Edward Bulte, directeur/ eigenaar van Easy-Plan contractcatering in Doesburg.

Help, de  rayonmanager devalueert

In een interview met Misset Catering laat hij weten dat de functie van rayonmanager is gedevalueerd. ‘Rayonmanagers zijn steeds lager opgeleid. Dat is goedkoper, zeggen ze. Dat klopt, maar aan de andere kant lever je erg veel in.’

Verder is hij van oordeel dat ‘grote partijen’ zich mee laten slepen in de neerwaartse prijsspiraal waarvan sprake is in de contractcatering. ‘Niemand durft nee te zeggen met als gevolg dat die negatieve prijsspiraal blijft bestaan.’

Reageer op dit artikel