nieuws

Hogere omzet Sligro Food Group

Catering

Sligro verwacht in het eerste half jaar van 2007 de winst van 21,8 miljoen euro van het eerste half jaar van 2006 te overtreffen. Dat heeft de groothandel in levensmiddelen donderdag bekend gemaakt.

Hogere omzet Sligro Food Group

De autonome omzetgroei van Sligro Food Group in het eerste kwartaal was met ruim zes procent hoger dan verwacht. De totale omzettoename beliep 26 procent. Dat meldt RTL-Z. De autonome omzetgroei bij de foodserviceactiviteiten bedroeg meer dan 6,5 procent. Dat kwam vooral door groei van het aantal afnemers en de stijging van de bestedingen door bestaande afnemers.

Nieuwe vestiging

De omzet over 2006 bedroeg 62 miljoen euro, dik 20 procent meer dan in 2005. Sligro opende onlangs een nieuwe vestiging in Hilversum. In januari werd werd topman Abel Slippens, die volgend jaar afscheid neemt, verkozen tot Topman van het jaar 2006.

Reageer op dit artikel