nieuws

Holland Heineken House crew naar Vancouver

Catering

Maandag zijn de eerste vijftig medewerkers van het Holland Heineken House vertrokken naar Vancouver. Ze zullen in het Oranje feestpaleis de Nederlandse sporters en supporters voorzien van een hapje en een drankje.

Holland Heineken House crew naar Vancouver

Bier en kroketten werden al eerder verscheept naar Vancouver. De 50 crewleden krijgen de komende dagen gezelschap van de rest van hun collega’s zodat ze zich klaar kunnen maken totdat op 12 februari de Olympische Winter Spelen van 2010 daadwerkelijk beginnen.

Albron

In totaal zijn straks in Vancouver 190 crewleden aan de slag in het Holland Heineken House dat achter de schermen in handen is van Albron. Daarnaast werken nog zo’n 140 professionals in het Holland Heineken House. De crewleden werken als barmedewerker, in de bediening, als kok, in de logistiek, garderobe, als hostess, kassamedewerker, beveiliger of facilitair medewerker.

In het HHH draait alles om sportprestaties en sportbeleving. Naast een grote ‘Medal Ceremony Hall’ waar de medaillehuldigingen van atleten en optredens van Nederlandse artiesten plaatsvinden, herbergt het Holland Heineken House ook een atletenruimte, diverse horecagelegenheden, shops, een businesslounge en een informatiebalie.

Reageer op dit artikel