nieuws

Hutten Catering ‘Stoerste bedrijf van Nederland

Catering

Er waren al veel prijzen voor allerhande prestaties te vergeven. Maar een prijs voor Stoerste bedrijf van Nederland was er nog niet. De competitie hiervoor werd opgezet door AVRO’s Arbeidsvitaminen. Hutten Catering had vrijdag de primeur om tot winnaar te worden gekroond.

Hutten Catering ‘Stoerste bedrijf van Nederland

‘Na weken van zoeken naar het Stoerste Bedrijf van Nederland hebben we nu een winnaar. Hutten Catering uit Veghel!’ Dat meldt de AVRO vrijdag op haar Arbeidsvitaminen-site. De deelnemende bedrijven moesten een filmpje insturen waarin de activiteiten en de mensen van de onderneming goed naar voren kwamen.

‘Het was een lastige keuze. In totaal hebben we maar liefst 27 filmpjes ontvangen’, aldus de AVRO. Filmpjes waren afkomstig van onder andere een architectenbureau, de brandweer, een avonturencamping, een stuntteam, een adviesbureau en een dakbedekkingsbedrijf. Het filmpje van de cateraar sprak het meest aan.

De vakantievierende eigenaar Bob Hutten werd vrijdag in de uitzending van Radio 3FM gehaald. Dat zal nog een keer gebeuren, want de hoofdprijs is een live uitzending van de Arbeidsvitaminen vanuit het Veghelse bedrijf tijdens de Nationale Bedrijfsuitjesdag. Deze dag is 12 september.

Directeur Bob Hutten is enthousiast maar heeft ook zo z’n bedenkingen: ’12 september is een topdag waar we veel omzet moeten draaien.’ Het zal hoe dan ook druk worden, en gezellig, want Gerard Ekdom brengt alle Arbeidsvitaminen mee naar de werkvloer, enkele zeer verdienstelijke muzikale vrienden en ook draait de radiojock ‘tijdens de lunch nog een paar lekkere dans-kneiters!’

Reageer op dit artikel