nieuws

Hutten Catering trekt pretpark als klant aan

Catering

Walibi World en Hutten Catering hebben een overeenkomst gesloten. Met ingang van 22 juni gaat het pretpark in Biddinghuizen (Flevoland) voor partijen en bijeenkomsten in het park samenwerken met de cateraar uit Veghel.

Hutten Catering trekt pretpark als klant aan

Hutten is niet geheel onbekend met toeristische attracties. Het Brabantse bedrijf werkt al langer samen met het Dolfinarium in Harderwijk. Met Walibi World moet de zakelijke markt nog beter bediend worden.

Het pretpark in de polder staat bekend als het meest eigentijdse themapark van Nederland met verschillende werelden voor alle leeftijden. Er is een gevarieerd aanbod van rollercoasters en rides en ander entertainment. ‘Walibi World vormt in deze portfolio van locaties een waardevolle aanvulling door de avontuurlijke mogelijkheden van het park te combineren met onze expertise op het gebied van evenementenorganisatie’, jubelt Hutten.

‘De samenwerking is dan ook een perfecte match om in te spelen op de wensen van klanten voor de zakelijke markt. Er kunnen grotere groepen gastvrij op het park worden ontvangen en er kan een veel grotere diversiteit aan evenementen en bijeenkomsten worden verzorgd met veel meer culinaire mogelijkheden. Van een broodje kroket tot een op maat gemaakt walking diner en van een speciaal opengestelde achtbaan tot een spetterend personeelsfeest in de ‘The Crazy Horse saloon’. De verschillende evenementzalen bieden ruimte aan maar liefst 200 dinerende en 1.500 feestende gasten.’

Meer nieuws over Hutten Catering:

Reageer op dit artikel