nieuws

Hutten krijgt erkenning voor duurzaamheid

Catering

Hutten Catering heeft een officiële erkenning in de wacht gesleept voor duurzaamheid. Sinds juli is de Veghelse cateraar ISO 14001 gecertificeerd. Dit is een standaard op het gebied van milieumanagement.

Hutten krijgt erkenning voor duurzaamheid

Directeur Bob Hutten laat weten trots te zijn op de erkenning. ‘Maar we zijn ook trots op op het feit dat wij, volgens People 4 Earth, het eerste bedrijf ter wereld zijn die 2000 producten van grond tot mond duurzaam geborgd heeft.’

Het Nieuwe Werken

Maar dat is nog niet alles. Op het gebied van sociale innovatie heeft Hutten Catering in mei het Nieuwe Werken Werkt certificaat in ontvangst mogen nemen. Op 2 september krijgt het bedrijf het ‘MVO prestatieladder certificaat’ uitgereikt.

Deze feiten worden op 2 september gevierd met een speciale bijeenkomst in het Culinair Centrum in Veghel van Hutten Catering. Agnes Jongerius voorzitter FNV vakbonden is één van de sprekers die deze bijeenkomst zal opluisteren.

Reageer op dit artikel