nieuws

Hutten lanceert duurzaam huislabel De Guijt

Catering

Hutten Catering lanceert op 21 juni haar eigen duurzame huislabel De Guijt. De Veghelse cateraar werkt ten behoeve van dit label samen met lokale boeren, dierenartsen, voedseldeskundigen, biologen en de boerenorganisatie ZLTO.

Hutten lanceert duurzaam huislabel De Guijt

Hutten is bijna twee jaar bezig geweest om voeding beter, duurzamer en lekkerder te maken, aldus een woordvoerder. ‘Dit is vertaald in een productassortiment met een buitengewoon onderscheidend karakter.’

In het productieproces voegt Hutten geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen toe. Bij de productie wordt gestreefd naar honderd procent gebruik van natuurlijke grondstoffen. Producten bevatten minder zout, minder suikers en betere vetten.

Alle producten voldoen aan duurzaamheidseisen zoals dierenwelzijn, transparantie en authenticiteit. Met De Guijt staat Hutten op de genomineerdenlijst voor subsidie van People 4 Earth en Platform Duurzame Voedsel (Ministerie van ELI) als pilotproject.

Zie ook: ‘Mega operatie voor Hutten Business Catering’

Reageer op dit artikel