nieuws

Hutten uit Veghel is Partycateraar van het Jaar

Catering

De Misset Catering Award voor beste partycateraar is gewonnen door Hutten Exclusieve Catering uit Veghel. Eigenaar Bob Hutten mag zich Partycateraar van het Jaar noemen.

Hutten uit Veghel is Partycateraar van het Jaar

In een mooie setting in het nieuwe Forum-gebouw van de universiteit van Wageningen nam eigenaar/directeur Bob Hutten de Award in handen en dankte zijn team. Die heten bij Hutten samenwerkers. Het zegt veel over de gedrevenheid die de Brabantse ondernemer uitstraalt naar zijn personeel.

De jury is lovend over de passie, de vakkundigheid, originaliteit en actieve maatschappelijke betrokkenheid van Hutten. Er was ook lichte kritiek van de beoordeelaars. ‘Hutten wil het soms té goed doen, pas op voor overdaad.’

De Veghelse onderneming versloeg in de finale Delicio Catering uit Nunspeet en Taat & de Regt uit Den Haag. Prima deelnemers volgens de jury. ‘Toch was het unanieme beslissing om Hutten als winnaar aan te wijzen. Terecht de Partycateraar van het Jaar’.

Bekijk hier een fotoreportage van deze Award-winnaar:

Profiel:

Meer nieuwsberichten over de Misset Catering Awards:

Reageer op dit artikel