nieuws

Hutten wil in drie jaar in omzet verdubbelen

Catering

Hutten in Veghel moet 65 miljoen euro omzet hebben in 2013. Daar hebben de verantwoordelijken van de drie business-units van het Veghelse cateringbedrijf zich aan gecommitteerd. Dit blijkt uit een exclusieve reportage van Misset Catering.

Hutten wil in drie jaar in omzet verdubbelen

Het uitgebreide artikel over het bedrijf van eigenaar Bob Hutten staat in het komende nummer. Hutten was vorig jaar goed voor 33,7 miljoen euro omzet. De leiding van het Brabantse bedrijf heeft vastgelegd voor verdubbeling van de omzet te willen gaan. De 65 miljoen euro moet binnen drie jaar zijn bewerkstelligd.

Bij het oudste onderdeel, de partycateringtak (Hutten Exclusieve Catering), is er even wel een plafond van 15 miljoen afgesproken, zo meldt hoofd accountmanagement en verantwoordelijke voor partycatering Natasja Dijkmans.

De groei moet vooral komen uit bedrijfscatering, zegt directeur Hutten Business Catering Jan Loeff. ‘In 2009 was dat 20 miljoen euro, in 2013 moet dat 40 miljoen zijn’. De vooruitzichten zijn goed, want er zijn recent enkele miljoenencontracten gesloten, verklapt Loeff.

Ook uit de nieuwste tak, Hutten Smakelijk Eten (Foodservice), moet groei komen. Daar is niet voor niets onlangs een verantwoordelijke man voor aangetrokken, Paul Baas. ‘De zorgwereld is dé groeimarkt voor HSE. Al zijn er ook plannen voor retail, school en zorg.’

Meer Hutten:

Reageer op dit artikel