nieuws

Hutten zet barista’s in bedrijfsrestaurant

Catering

Hutten Business Catering heeft een nieuw, groot en interessant contract binnengehaald. Dat van Microsoft Nederland. Op het nieuwe hoofdkantoor van de softwaregigant op Schiphol wordt een bijzonder restaurant met verrassende elementen ingezet.

Hutten zet barista’s in bedrijfsrestaurant

Hutten Business Catering dankt het nieuwe (driejarige) contract vooral aan het speciaal voor Microsoft ontwikkelde Food & Beverage concept. Een concept dat de mens centraal stelt en perfect past bij de beleving die Microsoft haar mensen en gasten wil bieden, aldus Hutten.

Vanaf 28 april is het nieuwe bedrijfsrestaurant van Microsoft geopend. Er komt onder meer een echte espressobar in met gecertificeerde barista’s. Verder is er in het restaurant een chefkok die via front cooking zijn kookkunsten laat zien en tegelijkertijd persoonlijk kan toelichten hoe de verschillende gerechten bereid worden.

In het European Meeting Center zullen gasten en de (Europese) partners van Microsoft worden ontvangen. Hutten wil er op deze manier voor zorgen dat het hart van het gebouw een ontmoetingsplek wordt waar het Microsoft-gevoel beleefd kan worden door zowel medewerkers als gasten.

De jaaromzet van bedrijfscatering bij Hutten is zo’n 13 miljoen euro. Het contract met Microsoft bedraagt hier- van zo’n tien procent, meldt het Brabants Dagblad.

Reageer op dit artikel