nieuws

ICT-bedrijf opent bruin café

Catering

Bij ICT-bedrijf NCCW in Almere is het nu nog gezelliger. Er is namelijk een nieuw bruin café geopend. Medewerkers kunnen daar op informele wijze overleggen of stoom afblazen. Ook de overige cateringfaciliteiten zijn vernieuwd.

ICT-bedrijf opent bruin café

De vernieuwde catering houdt verder in: een vernieuwd assortiment in het bedrijfsrestaurant en nieuwe koffieautomaten. Alles staat volledig in het teken van duurzaam ondernemen en werken, aldus NCCW.

NCCW heeft er voor gekozen om maatschappelijk verantwoord ondernemen tot één van de speerpunten van de organisatie te maken. Harry Deighton, facilitair manager NCCW: ‘Het is tweeledig, als bedrijf willen wij bewust omgaan met energie en kantoorbenodigdheden maar wij willen ook bevorderen dat medewerkers een goede en plezierige werkomgeving hebben.’

Met de cateraar is een contract afgesloten waarbij niet alleen gelet wordt op kwaliteit maar ook op milieu, duurzaamheid en de bewustwording van gezonde voeding. Zo komt er bij elk product te staan hoeveel calorieën het product bevat. Deighton: ‘We zijn een ICT bedrijf en ICT’ers bewegen tijdens hun werk weinig. Dat is ook een van de redenen dat we een bruin café in hebben gericht waar men staand kan vergaderen. We hebben het expres heel aantrekkelijk gemaakt om de medewerkers van de stoel te krijgen.’

Voor het afsluiten van het contract van nieuwe koffieautomaten is naast het verbeteren van de kwaliteit van de koffie, gelet op het aanbieden van milieuverantwoorde en Fairtrade producten. Zo zijn de koffiebekers vervangen door kartonnen bekers en zijn koffiebonnen een Fairtrade product.

Reageer op dit artikel