nieuws

Innovatief voedingsconcept genomineerd

Catering

Het klantvriendelijke room-service concept van het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis CWZ in Nijmegen is genomineerd voor de Facility Innovatie Prijs 2006. De nominaties zijn donderdag 28 augustus bekend gemaakt. De prijzen worden 20 september verdeeld.

Innovatief voedingsconcept genomineerd

In het voedingsconcept staan de individuele wensen van de patiënt centraal. De nominatie van CWZ is opgenomen in de categorie Facilitaire Organisaties. De andere kanshebber hierbij is KPN Vastgoed & Facilities, met een kwaliteitsmeting en -sturingsysteem.

In de andere categorie (Facilitaire Dienstverleners) strijden The Clean Air Factory, met een productsysteem voor toilethygiëne: BLOE en Amplixs, met het product COS (automatisering) tegen elkaar. De Facility Innovatie Prijs is geïnitieerd door Twynstra Gudde, The Bridge Business Innovators en Facility Management Magazine. De prijzen worden uitgereikt het Facility Management Marktevent op 20 september in Nieuwegein.

Reageer op dit artikel